Fri levering i Danmark

Fragt og levering

Nem og fleksibel levering i Danmark

Når du handler på kaffe-clothing.dk får du mulighed for at vælge den fragtmetode der passer dig bedst. Vi leverer din ordre inde for 1-3 hverdage.

Du kan bl.a. vælge den klassiske leveringsmetode med GLS hvor du får sendt varen direkte hjem til din privatadresse. Er du ikke hjemme til at modtage den, vil du kunne hente den næste dag i den nærmeste pakkeshop, eller GLS har afleveret en seddel med kontakt info for ny leveringsaftale.

Du kan også vælge at få dine varer leveret til den nærmeste GLS Pakkeshop og få besked via email eller SMS når den er klar til afhentning. GLS har pakkeshops i mange kiosker, supermarkeder m.m. Du får det fulde overblik i vores indkøbskurv.

Er det muligt for dig at modtage pakker på din arbejdsplads kan du også vælge at modtage din ordre med GLS Erhverv, så du kan modtage din pakke i dagtimerne når du er på arbejde alligevel.

GLS Privat: 49,- kr

GLS Pakkeshop: 0,- kr

GLS Erhverv: 0,- kr

Levering til udlandet

Skal du have din ordre leveret til udlandet, har vi et rigtig godt samarbejde med GLS og UPS, der får dine varer frem til din destination hurtigt og effektivt.

Udlandet med GLS eller UPS: 69/149.- kroner - GRATIS ved køb over 699/1899.- kr
KAFFE CLOTHING

Holdet bag Kaffe Clothing Company består af en gruppe af erfarne og kreative designere, sælgere og indkøbere. Vi overvåger konstant markedet og rejser meget for at finde inspiration og spotte nye tendenser. Vores kollektion består altid af skønne Underkjoler, Toppe, Bluser, Kjoler, Bukser, Cardigan, Blazer og Jakker.

ONLINE SHOPPEN HOS KAFFE

Vi klare dag til dag lev, og der er Gratis Fragt til en pakke shop nær dig. Kaffe er en del af DK Company, og vores søster tøj mærker er: Cream, Creamie, Gestuz, Occupied, Karen by Simonsen, ICHI, Designersmarket, b.young, Dranella, Fransa og Denim Hunter.

COPYRIGHT © 2017