Fri levering i Danmark

Kaffe-Clothing

Kaffe-Clothing Company

Kaffe-Clothing er fashion & design divisionen i den danske modekoncern DK Company. Vi skaber modetøj til betalelige priser – med udgangspunkt i kunderne og med nærhed som kernen i vores relationer til kunder og til leverandører. Til enhver tid.

I 2004 blev brandet Kaffe en del af den danske modekoncern DK Company, som samtidig etablerede fashion & design divisionen Kaffe-Clothing. Siden er det gået stærkt for de to oprindelige brands, Kaffe og ekspres mærket Cream. Kaffe har formået at tredoble omsætningen, mens Cream er vokset fra et ekspresmærke med få styles til at være det største brand i Kaffe-Clothing.

I 2008 opkøbte Kaffe-Clothing jeans brandet Kön & Mön, og i 2009 blev divisionen udvidet med opkøb af modefirmaet CCDK og med investor i design brandet Karen by Simonsen. Samme år introducerede Kaffe-Clothing Company et unikt nyt butikskoncept, Designers Market. Det fungerer som et multibrand butikskoncept, der rummer samtlige divisionens modebrands og drives i samarbejde med eksisterende butikker.

I 2010 lancerede Kaffe-Clothing sit nye design brand, designersmarket from Lou.

Siden 2005 har Jens Obel været administrerende direktør for Kaffe-Clothing Company. I dag er Kaffe-Clothing repræsenteret i 14 lande og beskæftiger mere end 120 medarbejdere, hvoraf de 50 arbejder på hovedkontoret i Ikast.

Kaffe-Clothing Company har været i konstant positiv økonomisk vækst, siden grundlæggelsen i 2004. Præcis som modekoncernen DK Company.

KAFFE CLOTHING

Holdet bag Kaffe Clothing Company består af en gruppe af erfarne og kreative designere, sælgere og indkøbere. Vi overvåger konstant markedet og rejser meget for at finde inspiration og spotte nye tendenser. Vores kollektion består altid af skønne Underkjoler, Toppe, Bluser, Kjoler, Bukser, Cardigan, Blazer og Jakker.

ONLINE SHOPPEN HOS KAFFE

Vi klare dag til dag lev, og der er Gratis Fragt til en pakke shop nær dig. Kaffe er en del af DK Company, og vores søster tøj mærker er: Cream, Creamie, Gestuz, Occupied, Karen by Simonsen, ICHI, Designersmarket, b.young, Dranella, Fransa og Denim Hunter.

COPYRIGHT © 2017