Fri levering i Danmark

Om Kaffe

Ideen bag Kaffe

Holdet bag Kaffe Clothing Company består af en gruppe af erfarne og kreative designere, sælgere og indkøbere. Vi overvåger konstant markedet og rejser meget for at finde inspiration og spotte nye tendenser. Ikke for tidligt og ikke for sent for de almene forbrugere. Vi vil altid leverer den perfekte stil med perfekt timing til den perfekte pris - 'Det perfekte køb'.
 
Vi er meget stolte af vores værdier og gør altid en indsats for at holde vores medarbejdere motiverede, trygge og tilfredse i deres job. Vi tror en af grundene til vores succes er holdet bag kulisserne, og vi vil altid forblive tro mod den oprindelige idé bag Kaffe; »Vi er som en familie«.

Designer Inge Bak

Mit navn er Inge Bak, og jeg er designer for Kaffe. Jeg er uddannet designer fra TECO Design og Business School og  har arbejdet som designer i mere end 18 år.
Min erfaring med at arbejde i modebranchen, har altid været som en rejse for mig - man får altid nye ideer og synspunkter.
Især mine rejser til Indien og se alle de håndlavede ting - det giver mig stor inspiration til den nye kollektion. Kombineret med ture til Paris, London og New York - se udviklingen på gaden, giver et perfekt match til nye kollektioner.
Jeg har en dejlig mand og 2 børn, som giver mig kærlighed, tryghed og tillid til, hvad jeg gør.

Er der spørgsmål direkte til mig, er min mail adr: iba@kaffe-clothing.com

KAFFE CLOTHING

Holdet bag Kaffe Clothing Company består af en gruppe af erfarne og kreative designere, sælgere og indkøbere. Vi overvåger konstant markedet og rejser meget for at finde inspiration og spotte nye tendenser. Vores kollektion består altid af skønne Underkjoler, Toppe, Bluser, Kjoler, Bukser, Cardigan, Blazer og Jakker.

ONLINE SHOPPEN HOS KAFFE

Vi klare dag til dag lev, og der er Gratis Fragt til en pakke shop nær dig. Kaffe er en del af DK Company, og vores søster tøj mærker er: Cream, Creamie, Gestuz, Occupied, Karen by Simonsen, ICHI, Designersmarket, b.young, Dranella, Fransa og Denim Hunter.

COPYRIGHT © 2017